top of page

Om Malinée Ponselius

Dufvebol Consulting grundades 2021 i Duvbo i Sundbyberg. Företaget består av Malinée som har arbetat med HR i över 20 år, med särskild inriktning mot projektledning, effektivisering och implementering.

 

”Jag startade Dufvebol Consulting för att få arbeta med det jag brinner för – att få kombinera HR med den digitala förändringsresan för att människor ska kunna arbeta mer effektivt. Nya utmaningar sporrar mig och jag älskar att få göra djupdykningar i nya områden.

 

Jag är övertygad om att HR kan inspirera, utbilda och utmana både ledare och medarbetare och bidra till att fler vågar lita på varandra.

 

Människorna är det viktigaste ett företag har. Det är genom oss människor vi skapar värde och ser till att en förändring består. Därför sätter jag alltid människan i centrum, och leder förändringar på ett lyhört och prestigelöst sätt. Kommunikation och mottagaranpassning är A och O i mitt arbete och jag har hjärtat med mig i allt jag gör. Samtidigt som jag är nyfiken och frågvis.

 

Jag vill hitta det bästa och effektivaste sättet att arbeta på, och kommer därför utmana dig i hur ni arbetar inom er verksamhet.”

Tillsammans får vi saker att hända.”

bottom of page