top of page
modern arbetsyta

HR som skapar värde

Medarbetarna är den mest värdefulla resursen i en verksamhet. Engagemang och en bra arbetskultur är därför viktigare än någonsin. Dufvebol Consulting kan hjälpa dig med att lyckas med HR-projekt och digitala implementeringar eller utveckla det dagliga HR-arbetet. 

 

HR-arbetet behöver vara lyhört och flexibelt. Som HR har vi kompetensen att ge ledare rätt verktyg för att personalen ska må bra och kunna utvecklas. Och för att lyckas med det behövs det rätt förutsättningar samt bra system och processer. Malinée på Dufvebol Consulting har arbetat i många år med att implementera HR-system – och se till att medarbetarna är med på förändringståget. 

Kvinnakollegor

Så jobbar vi

Malinée drivs av att göra skillnad och stötta er som verksamhet att göra ett bra arbete. Hon vill bort från onödiga policyer, måsten och borden – till att faktiskt skapa förändring. Därför drar hon sig inte för att ifrågasätta gamla sanningar, utmana de rådande arbetssätten och tänka nytt. 

 

Malinée tar långa och korta uppdrag inom alla slags branscher. Hon tar varje uppdrag på allvar och ser till att komma i mål, och alltid med ett lyssnande och pedagogiskt sätt. Inga utmaningar är för svåra, utan allt går att lösa. Frågan är bara på vilket sätt.

TJÄNST 1.

HR-projektledning–särskilt inom HR digitalisering

 

Malinée leder tidsatta HR-projekt från cirka sex månader och uppåt. Hon kommer oftast in i bilden när ni har valt ett HR-system ni vill implementera. Målet är att digitalisera och effektivisera HR-processerna, något som även gör övrigt arbete effektivare.

 

I varje implementering krävs det en pedagogisk förändringsledare som får med sig företagets medarbetare. Om ingen vill använda det nya systemet har man oftast arbetat förgäves. Malinée är duktig på att bygga relationer, se olika behov och lyssna in de som berörs av förändringen. Hon har hjärtat med sig i allt hon gör. Därför får hon också med sig medarbetarna i förändringsprocessen. 

Exempel på HR-projekt Malinée kan hjälpa dig med:

 • implementering av HR-system

 • skapa digitala instruktioner för användare

 • andra HR-projekt som kräver förändringsledning

 • kartläggning av uppbyggnad eller överlämning till shared service center

 • kartläggning och implementering av en ny HR-plattform

 • utveckling och implementering av digital personalhandbok

Dufvebolconsultingjpg_edited_edited_edited_edited_edited.png
Kvinnakollegor
modern Office
Dufvebolconsultingjpg_edited_edited_edited_edited_edited.png
Dufvebolconsultingjpg_edited_edited_edited_edited_edited.png

Professionellt HR-stöd

 

Ibland blir en HR-position vakant – och du behöver snabbt hitta en ny HR-resurs. Eller så driver du ett snabbt växande företag som behöver sin första HR-person för att sätta upp strukturer för HR. Oavsett vilket HR-behov du har, bidrar Malinée på Dufvebol Consulting med erfarenhet, självständighet och nytänkande. 

 

Malinée arbetar både operativt och strategiskt, sätter sig snabbt in i er verksamhet samt bidrar med nya perspektiv och stabilitet till organisationen. Med insikt för beteendevetenskapens betydelse i medarbetarens vardag utvecklar hon relationer för att skapa arbetsglädje, trygghet och tillit mellan enskild individ, team och verksamhet.

 

Ni får hjälp med det dagliga HR-arbetet eller på specifika uppgifter baserat på ert behov. Med rätt professionellt HR-stöd bidrar Malinée med att ert företag har rätt HR-kompetens som leder till att HR bidrar till verksamhetens framgång. 

 

Ett uppdrag som HR-stöd kan vara en kortare punktinsats, löpande stöd på deltid eller ett längre uppdrag. Det beror på vilka behov ert företag har.  

Exempel på fler uppdrag:

 

 • interim HR BP, People Advisor

 • ledarskap och coaching

 • vara –”go – to – person” vid HR-relaterade frågor

 • medarbetarundersökningar inkl. uppföljning och åtgärdsplaner

 • implementera, uppdatera HR policyer, manualer och rutiner

 • översyn av HR-processer & HR-administration

 • facilitera workshops

 • företagskultur

Unga affärskvinnor
bottom of page